Spain I hope it don´t rain

Jag är den bästa rimmaren och simmaren. Nu ska vi äta midsommarlunch sen ska jag åka flygplan (ve och fasa) till soliga Spanien. Vi bytte boende igår kväll. Snabba puckar så nu bor vi i en villa istället. Jag gillar det tror jag. Jag har kollat upp shoppingcenter och mysiga resturanger, marcus har kollat upp internetcafé. jag gillar att vi gör rätt prioriteringar. Roligaste kommentaren kom från Maria igår kväll när vi kollade film. Jag frågade om det är i Spanien man säger Hasta la vista baby. men den donnan hävdade att det var i Finland. Lägg på en tjusig dialekt på det hela också.

PUSS på nosen


Migrän

Okej vad hände här lixom? har legat med migrän inatt och är snuvig. Jag som hade så mycket roligt inplanerat idag. Middag med jobbet på Barolo och sen ta en drink med mina fina tjejer. Tack för den, taaaack för den. Men det kanske hinner vända.



Jag är ganska glad ändå. Jag fick ett mail av min danslärare som sa att hon har hyrt lokal av world class i sommar så vi ska kunna träna och uppträda lite varstans i sommar. Vi ska blandannat uppträda på en festival och på en krog i Stockholm. Nu ska jag äta massa ägg och rostat bröd. TJING

Hasta la vista

Kom precis hem, har betalat Rhodos resan. Efter det satte vi oss i Dalparken med sushi och njöt, förutom att jag spillde soya på hela min vita blus. Jag gillar att jag är så mysig. Sen packade vi ner min nykonstruerade blus och gick på stan. Jag handlade allt man kan handla på apoteket, ska faktikst utomlands det är farligt. Sen köpte jag en klocka (hej mamma), halsband och nagellack. Sabina har karaktär, hon har karaktär. Nu ska jag ut och gå tänkte jag och sen blir det middagsmys med familjen. Jag har skrivit matlistan den här veckan, det märks:P
Övningsköra ska jag också göra. Nu blev jag nervös.

:)

Mysig kväll igår med fina tjejer. Jag är sämst så kubb...
Nu ska jag in till Malin och Sabina, betala resan och äta lunch i solen.


Solen?

Okej, vart är solen som dom lovade mig?  Men det är bra då hinner jag fixa massa. Ska äta frukost nu sen ut och powerwalka och sen åker jag nog in och fixar inför fredagens avfärd mot spanien. NICE. Hoppas det inte börjar regna iaf för vi ska ju picknicka.

22

Nu har jag påbörjat mitt 22:a år och det känns förjävla bra! Har haft firande hela dagen igår och hela dagen idag. Jag blir alltid lika sentemantal vid födelsedagar, jag tycker om alla så himla mycket. Jag började nästan gråta idag när jag öppnade en rosa kartong med massa saker som två av mina bästa vänner valt med omsorg och skrivit något fint på vaje sak. Tänk att jag har så fina människor omkring mig jag bara älskar allihopa. Jag och Moa har spenderat dagen med pajbakning och fixande. Så nu ska jag krypa upp i soffan med allt godis jag fick och kolla en bra film. Imorgon ska det vara strålande sol och på kvällen ska jag och tjejerna ha picknick. Puss på er

Fredag uhlalala

Jaha sumering av dagarna NÅGOOON? Mötte iaf upp tjejerna i onsdags och satt och mös på en filt medans dom var nyttiga och åt vindruvor och melon, jag behöver mer fett än så. Sen bytte jag ut dom mot min mamma och pappa och gick och åt suchi sen köpte jag godis och en film och massa tidningar och låg i matkoma hela kvällen och natten. Torsdagen åkte jag in och mötte upp en caroline och köpte med oss mat till Enhörna sen låg vi på studsmattan och mös i tre timmar och min näsa tackar inte mig för det idag.
Sen övningskörde jag med pappa hyperventilerandes brevid mig, jag hade en formsvacka igår tror jag . " pappa va bromsen i mitten sa du" han tyckte inte det var ett roligt skojj, jag som tycker jag är så rolig.

haha imorse så kom securitas och installerade larm med rörseldedetektor i hela huset. Jag känner mig lite som james bond typ. Om man blir hotad ska man trycka in en knapp och uppge fel kod då kommer en polis till mig. Ska göra det någon kväll då jag behöver sällskap. kommer bergis glömma att larma av det där så kommer det börja tjuta så kommer dom spärra in mig. Det är säkert mammas och pappas plan.

Nu ska jag och Mamma in till stan. Shoppa och äta god mat.

Imorgon jobbar jag sen kommer min släkt och firar mig mig mig mig och kolla på när Daniel blir gift med blivande drottningen, varför kan inte carl-philip hitta mig så blir jag också prinsessa. Jävla Daniel, går och blir adlig bara sådär! och på söndag kommer alla tjejerna ut och firar mig och Moa. Bra helg! Sådär nu behöver jag inte skriva förens på Måndag igen. Hejdå!


Steeek

Strålande sol- check!
Godkänt skolarbete- check!
Mjukglass med massa strössel- SNART CHECK

Proffs

Har varit ute och övningskört med pappa nu och det gick mycket bra. Körde i två rondeller och kände mig som jönsson ligan "ett vaaarv till" Det är ju ganska kul att köra faktikst. Pratade nyss med Moa, hon är så söt haha! Hon har startat ett evenemang " Världens största vattenkrig" Det kommer vara på maren den 3 juli och det är 300 anmälda och brandmän kommer vara där med sina slangar ( haha ordvits) Jag har bestämt mig för att vinna och när jag bestämt mig för nåt så blir det så. 

Jaja imorgon bitti ska jag ut och springa och sen har dom lovat sol. Och på kvällen ska jag dejta Malin OCH Robyn, två snygga tjejer, I´m so lucky

Hemsk mycket hej

Idag har jag varit så duktig så jag nästan ramlar av stolen av beundran mot mig själv. Jag har mailat, pluggat körkort, sprungit, cycklat på träningscyckel. Gjort danser till höstgrupperna. Så om ni vill träffa en speedad Becca så är eran dag inne. iof så är jag väl alltid speedad (stavas det ens så?) Vi åker till spanien på midsommarafton och tur är väl det för här hemma är det ju aldrig sol.

Igår cycklade jag och David här i området och David har den störta trehjulingen du kan tänka dig. Så möter vi en treåring som utbrister " Mamma, kolla pojken har en likadan cyckel som mig fast större" Då brummar David till som en motorcyckel och kör mot honom hahaha. Jag bara älskar honom. FEEEM POÄNG FÖR TREÅRINGAR.


inte konstigt att jag mådde illa på Grönan.

Tjing nu ska jag ta emot David och sen ska han få underhålla mig.


Hahaha

Felicia Palmblad
Men seriöst, snälllllla människa. Du kan bara inte ha kvar den här bilden. Marina är skitsöt men ser äcklig, svettig och överalkoliserad ut. Iof stämmer den beskrivningen rätt bra men snälla måste resten av världen få se det.
TA BORT DEN HÄR CARRO

Den där kommentaren hittade jag på facebook, felicia har glömt att skriva "jag" efter "marina är skitsöt". Jag gillar mina vänner, dom får mig att skratta mer än gråta och det är ju faktikst bra.  

Igår var det middag och partajj med några av mina hjärtan. Alla va i gasen och det brukar bara sluta på ett sätt. Efter krogen gick vi alla upp till Malin och Marcus, Arvid och Tom fick för sig att åka till sthlm och fortsätta festkvällen. SÅ klockan tre tar de en taxi upp till sthlm men inser att alla andra e påväg hem så de köper wok för 170 spänn och tar en taxi hem igen och plingar hysteriskt på dörren klockan halv fem. Jag tror Rhodos blir väldigt roligt haha. Idag har varit väldigt lugnt och inga plötsliga rörelser rekomenderas. Mamma och pappa är påväg hem och ska göra hamburgetallrik åt lilla mig och har hyrt film. Tänka sig, jag har en familj som också gör mig glad. Jag kommer leva så länge.

Jag menar, kolla bara på den här familjemedlemmen. Marcus heter han och har fått en docka och mormor stickade likadana kläder till dockan som till Marcus. Jag bara njuter hahahaa.

RSS 2.0